Foto – Anda Krauze

Vasarīgie kvinojas salāti ar fetas sieru un zaļumiem 0

Sastāvdaļas
85 g kvinojas
100 g žāvētu aprikožu
100 g fetas siera
250 g tomātu
150 g redīsu
1 saišķītis pētersīļu
100 g salātlapu (tika izmantoti spināti un rukola)
50 g saulespuķu sēkliņu
lociņi

Reklāma
Reklāma
Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Krievijai tuvojas jauna krīze – no veikalu plauktiem var pazusts iecienīts produkts. Maize turpmāk būs tikai uz taloniem?
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Lasīt citas ziņas

Mērcei:
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes ābolu etiķa
šķipsna piparu

Pagatavošana.
1. Izvāra kvinoju, sekojot instrukcijām uz iepakojuma. Atdzesē.
2. Spinātus, rukolu un arī pētersīļus sagriež smalkāk.
3. Sagriež visas sastāvdaļas – smalkos kubiņos žāvētās aprikozes un tomātus, redīsus griež plānās ripiņās, bet lociņus smalki sakapā.
4. Lielā bļodā sajauc izvārīto kvinoju, salātlapas, pētersīļus, aprikozes, tomātus, redīsus, lociņus. Ar pirkstiem sadrumstalo fetas sieru un pievieno pārējām sastāvdaļām. Visu pārlej ar olīveļļu, ābolu etiķi, pipariem, tad kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.