Vecrīgas kafija 0

Sastāvdaļas. 25 ml kafijas liķiera Moka, 25 ml Rīgas melnā balzama, 200 ml kafijas, saldais krējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Lasīt citas ziņas

Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto kafijas spiedkannu. Pielej liķieri un balzamu. Ja vēlas, var pievienot šokolādes sīrupu. Sakuļ putukrējumu, kuram pievieno garšvielas pēc izvēles. Putukrējuma torni rotā ar rīvētu šokolādi, kafijas pupiņām un zemenēm.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.