Vecrīgas kafija 0

Sastāvdaļas. 25 ml kafijas liķiera Moka, 25 ml Rīgas melnā balzama, 200 ml kafijas, saldais krējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Lasīt citas ziņas

Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto kafijas spiedkannu. Pielej liķieri un balzamu. Ja vēlas, var pievienot šokolādes sīrupu. Sakuļ putukrējumu, kuram pievieno garšvielas pēc izvēles. Putukrējuma torni rotā ar rīvētu šokolādi, kafijas pupiņām un zemenēm.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.