Foto – Aija Geida

Veģetāra pupiņu zupa ar kaltētiem tomātiem un lociņiem 0

Sastāvdaļas
• 200 g izmērcētu pupiņu
• 2 burkāni
• 2 kartupeļi
• 50 g kaltētu tomātu
• Sīpols
• 1,2–1,5 l buljona
• 4 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ⅓ tējkarotes kurkumas
• Tējkarote ķimeņu sēklu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Atsevišķi izvāra pupiņas. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves, kartupeļus sagriež kubiciņos, sīpolus smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu, ieber garšvielas un apcep 30 sekundes. Pieliek burkānus, sīpolus un cep 4–5 minūtes.

Katlā uzvāra buljonu, pievieno kaltētos tomātus, sagrieztos kartupeļus un vāra 5–7 minūtes. Tad pieber apceptos burkānus un sīpolus un vāra vēl piecas minūtes. Pieliek pupiņas, sāli un uzvāra. Atstāj 10 minūtes ievilkties. Pasniedz ar lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.