Foto-Anda Krauze

Veģetārais burgers
 0

Recepti piedāvā šefpavāri Eduards Fatjanovs un Filips Petrenko.

Reklāma
Reklāma

SASTĀVDAĻAS

RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Hamburgera maizīte, pesto mērce, krējums, Čedaras siers, romiešu salāti, svaigs tomāts, saulē kaltēti tomāti, Filadelfijas siers. Veģetārajai kotletei: paprika, pupiņu maisījums, sēnes, sīpoli.

KĀ GATAVOT?

Vispirms pagatavo dārzeņu kotleti – apceptam sīpolam un sēnēm pievieno smalki sakapātu papriku un samaltas, novārītas pupiņas. No šīs masas veido kotleti, ko apcep no abām pusēm. Liek uz pusēm pārgrieztā hamburgera maizītē, virsū – Čedaras siera šķēli, romiešu salātus, svaiga tomāta šķēli, pesto, kam pievienots krējums, saulē kaltētus tomātus un Filadelfijas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.