Foto-Anda Krauze

Ventas asaris sāls garozā 0

Sastāvdaļas: (2 personām) 2 asari, 600 g sāls, 6 olu baltumi, 30 g zivju mērces, 20 g eļļas, 30 g šalotes sīpolu, 40 g selerijas kāta, 20 g eļļas, 30 g citrona, melnie pipari.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9 1
RAKSTA REDAKTORS
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Lasīt citas ziņas

Asarim izņem iekšas un izgriež žaunas, noskalo, nosusina papīra salvetē. Uzkaisa piparus, uzlej zivju mērci. Selerijas kātu sagriež stienīšos, šalotes sīpolus – daiviņās, citronu – šķēlītēs, un liek asariem vēderā.

Olas baltumus sakuļ stingrās putās, pievieno sāli un maisa, līdz izveidojas viendabīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz cepešpannas uzklāj cepamo papīru, uzliek sāls masu un izkārto asarus, virsū liek sāls masu, līdz abi ir noklāti.

Cep 20 – 25 minūtes +190 °C karstā cepeškrāsnī.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.