Veselīgāk – auzu pankūkas 0

Sastāvdaļas. Aptuveni 200 g auzu miltu, glāze piena, divas olas, cukurs, sāls, kanēlis, tējkarote cepamā pulvera.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar cukuru, sāli, kanēli un cepamo pulveri. Sakuļ pienu ar olām un iejauc sausajā maisījumā. Cep sakarsētā eļļā.

Pasniedz ar medu, ievārījumu vai cukura sīrupu.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieteica Elīna Hermansone, Laikmetīgās mākslas centra projektu koordinatore, kura brīvdienu rītos cep pankūkas no auzu vai griķu miltiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.