Valda Semjonova foto

Vēžu kapučino zupa ar šokolādes garšu un svaigo sieru
 0

SASTĀVDAĻAS 300 g vēžu (var izmantot arī garneles), 2 Šalotes sīpoli, 2 burkāni, 100 g selerijas kātu, 25 g konjaka, 150 g svaigā siera “Bouche”, 200 ml saldā krējuma (35%), 80 g melnās šokolādes (80%), 50 g sviesta, maizes grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Sviestā kopā ar notīrītiem, sagrieztiem dārzeņiem viegli apcep vēžus. Pielej klāt 500 ml ūdens un brīdi pavāra uz lēnas uguns. Izkāš caur sietiņu citā katliņā, pievieno saldo krējumu, šokolādi, sāli, piparus, konjaku. Virumu lej sifonā vai kārtīgi sakuļ ar putojamo slotiņu. Pasniedz, pievienojot grauzdiņus ar svaigo sieru. Rotā ar sakulta piena putām.

Gatavoja restorāna “Burkāns” Rīgā Daugavmalā šefpavārs Andrejs Dudenko

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.