Valda Semjonova foto

Vēžu kapučino zupa ar šokolādes garšu un svaigo sieru
 0

SASTĀVDAĻAS 300 g vēžu (var izmantot arī garneles), 2 Šalotes sīpoli, 2 burkāni, 100 g selerijas kātu, 25 g konjaka, 150 g svaigā siera “Bouche”, 200 ml saldā krējuma (35%), 80 g melnās šokolādes (80%), 50 g sviesta, maizes grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Nācu no pagraba…” Modra kaimiņiene Rasma atklāj liktenīgos notikumus un dalās ar neredzētu foto
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, uz 30 dienām pilnībā atsakoties no alkohola?
Viedoklis
Anita Daukšte: Suņu medību nacionālās īpatnības. Par ko liecina reakcija uz notikušo Brunavas pagastā
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Sviestā kopā ar notīrītiem, sagrieztiem dārzeņiem viegli apcep vēžus. Pielej klāt 500 ml ūdens un brīdi pavāra uz lēnas uguns. Izkāš caur sietiņu citā katliņā, pievieno saldo krējumu, šokolādi, sāli, piparus, konjaku. Virumu lej sifonā vai kārtīgi sakuļ ar putojamo slotiņu. Pasniedz, pievienojot grauzdiņus ar svaigo sieru. Rotā ar sakulta piena putām.

Gatavoja restorāna “Burkāns” Rīgā Daugavmalā šefpavārs Andrejs Dudenko

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.