Valda Semjonova foto

Vēžu kapučino zupa ar šokolādes garšu un svaigo sieru
 0

SASTĀVDAĻAS 300 g vēžu (var izmantot arī garneles), 2 Šalotes sīpoli, 2 burkāni, 100 g selerijas kātu, 25 g konjaka, 150 g svaigā siera “Bouche”, 200 ml saldā krējuma (35%), 80 g melnās šokolādes (80%), 50 g sviesta, maizes grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Sviestā kopā ar notīrītiem, sagrieztiem dārzeņiem viegli apcep vēžus. Pielej klāt 500 ml ūdens un brīdi pavāra uz lēnas uguns. Izkāš caur sietiņu citā katliņā, pievieno saldo krējumu, šokolādi, sāli, piparus, konjaku. Virumu lej sifonā vai kārtīgi sakuļ ar putojamo slotiņu. Pasniedz, pievienojot grauzdiņus ar svaigo sieru. Rotā ar sakulta piena putām.

Gatavoja restorāna “Burkāns” Rīgā Daugavmalā šefpavārs Andrejs Dudenko

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.