
Foto: Agnese Strazdiņa
Vidzemes skābētu kāpostu sautējums ar grūbām 0
Sastāvdaļas
• 1 kg skābētu kāpostu
• 0,5 kg cūkas cauraudža
• 300 g sīpolu
• 100 g grūbu
• ķiploki
• ūdens
Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Pagatavošana.
Skābētiem kāpostiem pievieno grūbas, tad pārlej ūdeni tā, lai nosegtu kāpostus un grūbas. Apcep cauraudzi un sīpolus, pievieno kāpostiem un grūbām. Sautē 20 minūtes uz lēnas uguns.
Lai no kāpostiem nepūstos vēders, sautējumam pievieno dažas ķiploka daiviņas.