
Foto: Agnese Strazdiņa
Vidzemes skābētu kāpostu sautējums ar grūbām 0
Sastāvdaļas
• 1 kg skābētu kāpostu
• 0,5 kg cūkas cauraudža
• 300 g sīpolu
• 100 g grūbu
• ķiploki
• ūdens
Reklāma
Reklāma
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Pagatavošana.
Skābētiem kāpostiem pievieno grūbas, tad pārlej ūdeni tā, lai nosegtu kāpostus un grūbas. Apcep cauraudzi un sīpolus, pievieno kāpostiem un grūbām. Sautē 20 minūtes uz lēnas uguns.
Lai no kāpostiem nepūstos vēders, sautējumam pievieno dažas ķiploka daiviņas.