“Vieglais tiramisu”. Gatavs 15 minūtēs! 0

Pagatavošana

1. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Uzmanīgi, karotīti pēc karotītes, pievieno maskarpones sieru. Samaisa. Sakuļ baltumus un uzmanīgi iecilā pie dzeltenumiem un siera.

Reklāma
Reklāma
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Lasīt citas ziņas

2. Uzvāra stipru kafiju, pievieno vaniļu un konjaku. Samaisa.

3. Cepumus izmērcē kafijā un liek formiņas apakšā un gar sienām. Pa virsu izlīdzina krēmu. Liek otro cepumu kārtu un otro krēma kārtu. Pārkaisa ar kakao.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Atlikušo krēmu liek konditorejas maisiņā un rotā tortīti. Pārkaisa ar kakao. Liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.