“Vieglais tiramisu”. Gatavs 15 minūtēs! 0

Pagatavošana

1. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Uzmanīgi, karotīti pēc karotītes, pievieno maskarpones sieru. Samaisa. Sakuļ baltumus un uzmanīgi iecilā pie dzeltenumiem un siera.

Veselam
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
“Nav skaidrs, kas viņu varēs apturēt!” Kasparovs brīdina Rietumus par Putina jaunā kara plāniem 6
Lasīt citas ziņas

2. Uzvāra stipru kafiju, pievieno vaniļu un konjaku. Samaisa.

3. Cepumus izmērcē kafijā un liek formiņas apakšā un gar sienām. Pa virsu izlīdzina krēmu. Liek otro cepumu kārtu un otro krēma kārtu. Pārkaisa ar kakao.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Atlikušo krēmu liek konditorejas maisiņā un rotā tortīti. Pārkaisa ar kakao. Liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.