Viegli pagatavojams un ļoti gards mannas pīrāgs 1

Sastāvdaļas – glāze mannas, 120 g skābā krējuma (20%), glāze cukura, 3 olas, tējkarote cepamā pulvera, glāze miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Mannu samaisa ar krējumu un atstāj uz stundu, lai manna uzbriest.

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno uzbriedušajai mannai, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sijātus miltus un cepamo pulveri, iemaisa ne pārāk biezu mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu lej ietaukotā veidnē un liek 180 grādu karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 40 minūtes.

Pīrāga gatavību pārbauda ar sausu kociņu – ja kociņš, iedurts pīrāgā, paliek sauss, pīrāgs ir gatavs.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.