Vienkārši un gardi kēksiņi ar iebiezināto pienu 0

Sastāvdaļas – 2 olas, glāze cukura, 140 ml krējuma, 100 g sviesta, 0,5 tējkarotes dzēstas sodas, 300 g miltu, 12 tējkarotes iebiezinātā piena.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Olas un cukuru ar mikseri kuļ 3 – 4 minūtes, pēc tam pievieno krējumu un izkausētu sviestu. Visu kuļ vēl 2 minūtes, pievieno sodu un miltus un visu ļoti rūpīgi samaisa.

Kēksiņu formas iesmērē ar sviestu, formiņās liek 2/3 mīklas un katrā kēksiņā pa vidu iespiež tējkaroti iebiezinātā piena.

Cep 180 grādu karstumā 10 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.