Vienkārši un gardi kēksiņi ar iebiezināto pienu 0

Sastāvdaļas – 2 olas, glāze cukura, 140 ml krējuma, 100 g sviesta, 0,5 tējkarotes dzēstas sodas, 300 g miltu, 12 tējkarotes iebiezinātā piena.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Olas un cukuru ar mikseri kuļ 3 – 4 minūtes, pēc tam pievieno krējumu un izkausētu sviestu. Visu kuļ vēl 2 minūtes, pievieno sodu un miltus un visu ļoti rūpīgi samaisa.

Kēksiņu formas iesmērē ar sviestu, formiņās liek 2/3 mīklas un katrā kēksiņā pa vidu iespiež tējkaroti iebiezinātā piena.

Cep 180 grādu karstumā 10 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.