Vienkārši un gardi kēksiņi ar iebiezināto pienu 0

Sastāvdaļas – 2 olas, glāze cukura, 140 ml krējuma, 100 g sviesta, 0,5 tējkarotes dzēstas sodas, 300 g miltu, 12 tējkarotes iebiezinātā piena.

Pagatavošana.

“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
Kokteilis
5 frāzes, ko sievietei labāk neteikt, ja nevēlies viņu aizkaitināt
Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Lasīt citas ziņas

Olas un cukuru ar mikseri kuļ 3 – 4 minūtes, pēc tam pievieno krējumu un izkausētu sviestu. Visu kuļ vēl 2 minūtes, pievieno sodu un miltus un visu ļoti rūpīgi samaisa.

Kēksiņu formas iesmērē ar sviestu, formiņās liek 2/3 mīklas un katrā kēksiņā pa vidu iespiež tējkaroti iebiezinātā piena.

Cep 180 grādu karstumā 10 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.