Foto – Shutterstock

Ja ģimenē ir mazs bērns, kuram ļoti kārojas nobaudīt kaķa maltīti, vai minkas pusdienas regulāri notiesā suns, vai arī mājās ir vairāki kaķi, bet katram nepieciešama sava ēdienkarte, lielisks risinājums ir “Dino ZOO” četros lielākajos veikalos nopērkamā automātiskā barotava Sure Feed Automatic Food Dispenser kaķiem vai maziem suņiem (skaustā līdz 30 cm). Barotava ar mikročipa vai radiofrekvences identifikācijas kaklasiksniņas piekariņa palīdzību pazīst ēdāju, bet pārējiem restorāna durvis ir slēgtas. Barotava ir viegli programmējama un kopjama, paredzēta dažādai barībai. Parastā cena ap 140 eiro. 0

Ar Remote Pet Feeder saimnieks savu lolojumu var pabarot no jebkuras vietas pasaulē, kur vien pieejams internets. Viens klikšķis – un mīlulis jau bauda dienišķo maltīti. Barotavu iespējams kontrolēt ar datoru vai viedtālruni, turklāt ekrānā visam sekot līdzi.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam
Lasīt citas ziņas

Pēc kārtīgas ēdienreizes, it sevišķi lietojot sauso barību, ļoti svarīgi ir kārtīgi padzerties. Būtisks ir uzņemtā ūdens daudzums un kvalitāte. Bļodiņā sastāvējies ūdens nav labākais risinājums, turklāt daži mājdzīvnieki pieraduši dzert tikai no krāna, tāpēc speciālisti radījuši ar elektrību darbināmas DrinkWell automātiskās dzirdinātavas. Tās atgādina mazas strūklaciņas, kurās nepārtraukti cirkulē ūdens, brīvajā kritienā bagātinoties ar skābekli. Ūdens plūsmu iespējams regulēt. Kokogles filtrs likvidē smakas un netīrumus. Šīs dzirdinātavas mājdzīvnieku vienmēr nodrošinās ar svaigu dzeramo. Pieejamas dažāda tilpuma – domātas gan maziem dzīvnieciņiem, gan kārtīgiem mājas sargiem. Ērti kopjamas un tīrāmas. Cenas no 35 līdz 95 eiro.

* Aptuvenās cenas Latvijas zooveikalos un interneta veikalos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.