Foto – http://ellex.net/

Viltotais cūkas šņukurs 0

Sastāvdaļas:

* 1,5 kg kartupeļu

* 300 g cietā siera

* 2-3 olas un 1 olas dzeltenums (pārklājumam)

Reklāma
Reklāma

* piens – 3 ēdamkarotes

* škipsniņa muskatrieksta

* 2 sīpoli

* 1 kg maltās gaļas

* sāls

* melnie pipari

* augu eļļa

“Es vēlreiz saku – es nesaprotu krieviski!” Jauniete dalās nepatīkamā pieredzē vasaras darbā “Rimi”, izraisot plašu diskusiju 146
Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
Kokteilis
“Uzvalku vairs nenēsāju” – bijušais tiesībsargs kļuvis par bezdarbnieku un piedzīvojis pārmaiņas privātajā dzīvē
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:

  1. Vāra kartupeļus viegli sālītā ūdenī. Nolejiet ūdeni un samīciet kartupeļus, pievienojot sieru, olas, muskatriekstu. Vajadzīga bieza biezeņa konsistence, tāpēc pienu pielej ļoti uzmanīgi un pēdējā brīdī. Ja biezenis ir pārāk ūdeņains, pienu var nepievienot.
  2. Pagatavotu gaļas pildījumu, cep malto gaļu (ar garšvielām) ar sīki sasmalcinātiem sīpoliem.
  3. Atstāt biezeni šņukura daļai, pārējo izmantot pamatmasai. Virspusē klāj gaļu, pa virsu liekot biezeni.
  4. Rūpīgi uzliekiet veidojumu uz paplātes, zem tā paklājot cepampapīru. Veidojiet viltotā rukša ķermeni un šņukuru. Acu vietā var izmantot piparus.
  5. Aspmērējiet ruksi ar olas dzeltenumu un 20 minūtes cepiet cepeškrāsnī 200 grādu karstumā, līdz tas top zeltaini brūns.
  6. Dekorējiet ar tomātiņiem un garšaugiem.

Recepte no ellex.net

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.