Viltotais cūkas šņukurs 0
Sastāvdaļas:
* 1,5 kg kartupeļu
* 300 g cietā siera
* 2-3 olas un 1 olas dzeltenums (pārklājumam)
Reklāma
Reklāma
* piens – 3 ēdamkarotes
* škipsniņa muskatrieksta
* 2 sīpoli
* 1 kg maltās gaļas
* sāls
* melnie pipari
* augu eļļa
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu
5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
Pagatavošana:
- Vāra kartupeļus viegli sālītā ūdenī. Nolejiet ūdeni un samīciet kartupeļus, pievienojot sieru, olas, muskatriekstu. Vajadzīga bieza biezeņa konsistence, tāpēc pienu pielej ļoti uzmanīgi un pēdējā brīdī. Ja biezenis ir pārāk ūdeņains, pienu var nepievienot.
- Pagatavotu gaļas pildījumu, cep malto gaļu (ar garšvielām) ar sīki sasmalcinātiem sīpoliem.
- Atstāt biezeni šņukura daļai, pārējo izmantot pamatmasai. Virspusē klāj gaļu, pa virsu liekot biezeni.
- Rūpīgi uzliekiet veidojumu uz paplātes, zem tā paklājot cepampapīru. Veidojiet viltotā rukša ķermeni un šņukuru. Acu vietā var izmantot piparus.
- Aspmērējiet ruksi ar olas dzeltenumu un 20 minūtes cepiet cepeškrāsnī 200 grādu karstumā, līdz tas top zeltaini brūns.
- Dekorējiet ar tomātiņiem un garšaugiem.
Recepte no ellex.net