Foto – http://ellex.net/
Viltotais cūkas šņukurs 0
Sastāvdaļas:
* 1,5 kg kartupeļu
* 300 g cietā siera
* 2-3 olas un 1 olas dzeltenums (pārklājumam)
* piens – 3 ēdamkarotes
* škipsniņa muskatrieksta
* 2 sīpoli
* 1 kg maltās gaļas
* sāls
* melnie pipari
* augu eļļa
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Pagatavošana:
- Vāra kartupeļus viegli sālītā ūdenī. Nolejiet ūdeni un samīciet kartupeļus, pievienojot sieru, olas, muskatriekstu. Vajadzīga bieza biezeņa konsistence, tāpēc pienu pielej ļoti uzmanīgi un pēdējā brīdī. Ja biezenis ir pārāk ūdeņains, pienu var nepievienot.
- Pagatavotu gaļas pildījumu, cep malto gaļu (ar garšvielām) ar sīki sasmalcinātiem sīpoliem.
- Atstāt biezeni šņukura daļai, pārējo izmantot pamatmasai. Virspusē klāj gaļu, pa virsu liekot biezeni.
- Rūpīgi uzliekiet veidojumu uz paplātes, zem tā paklājot cepampapīru. Veidojiet viltotā rukša ķermeni un šņukuru. Acu vietā var izmantot piparus.
- Aspmērējiet ruksi ar olas dzeltenumu un 20 minūtes cepiet cepeškrāsnī 200 grādu karstumā, līdz tas top zeltaini brūns.
- Dekorējiet ar tomātiņiem un garšaugiem.
Recepte no ellex.net



