Foto-Aija Geida

Viltotie frī no… ķirbja. Veselīgi! 0

Kā gatavot?

Sviesta riekstu ķirbi vispirms horizontāli sagriež 7 cm biezās šķēlēs. Pēc tam sagriež kartupeļu frī gabaliņos. Mazā katliņā uzkarsē eļļu un izcep tajā šos gabaliņus. Kad tie jau mīksti, bet vēl neizjūk, ar putu karoti izņem no eļļas, notecina sietiņā un apkaisa ar sāli un karija pulveri. Ja pareizi izcep – kraukšķīgi brūnus un pasniedz ar skābo krējumu vai tomātu mērci, var mēģināt bērnus apmānīt, ka tie ir īstie frī. Mūsmājās izdevās!

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.