Arturs Gruzdiņš
Arturs Gruzdiņš
Publicitātes foto

Nereti dzirdēts, ka liela mēroga šovs nav vieta brīvai talanta izpausmei. Cik liela ir tava brīvība? Nav jāiet “pret sevi”? 5


Ir bijušas dziesmas, kuras pirmajā mirklī pats neizvēlētos dziedāt, bet galu galā izrādījies, ka tas ir pat interesanti, jo ir iespēja apgūt kaut ko jaunu.

Reklāma
Reklāma

Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Vispirms parādīji sevi kā lirisks emocionālu dziesmu dziedonis, bet pēcāk pārsteidzi ar krietni skarbāku izteiksmi. Kurš no abiem ir īstais Artūrs?

Godīgi sakot, man pašam vēl nav ne jausmas, jo patīk abi šie cilvēki. Lielu baudu sagādā tā skarbā “bļaušana” uz skatuves, bet emocijas liriskā dziesmā nebūt nav nepatīkamākas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Droši vien pēc panākumiem šovā piedāvājumi koncertēt birst kā no pārpilnības raga?

Piedāvājumi nāk, un tas noteikti arī būs jāizmanto, jo ir liels prieks un pagodinājums, ja tevi grib dzirdēt. Ko darīšu pēc šova, grūti iedomāties, pat nezinu, vai atgriezīšos darbā. Protams, pavīd vēlme saistīt dzīvi tikai ar mūziku. Noteikti turpināšu būt grupā, varbūt izmēģināšu vēl kādu konkursu, neizslēdzu, piemēram, Eirovīziju.

Kas mūs gaida finālā – zinu, ka dziedāsi kopā ar Donu?

Iepriekš negribu daudz atklāt, varu tikai teikt, ka esmu atteicies no piedāvājuma nogriezt bārdu. Cīņa par dziesmu izvēli bija sīva, bet beigu beigās kopīgi izvēlētās dziesmas ir tīri foršas.

Finālā tev jāsacenšas ar divām spēcīgām dziedonēm. Konkurence traucē vai motivē?

Līdz šim galvenā konkurence un cīņa bijusi pašam ar savi. Jāpārvar paša bailes, nedrošība. Nevar noliegt, ir vēlme uzvarēt, tomēr skatītāji ir neparedzami. Ja uzvarēs kāda no meitenēm, tad mana favorīte noteikti ir Līga. Viņai bijusi milzīga izaugsme, zinot, ka mājās ir divi mazi bērniņi, tas ir fenomenāli.

Kā savaldi lampu drudzi?

Pirmajās šova atlasēs netiku, drebēju pie visām miesām. Tagad ir mierīgāk, lai gan uztraukums ir vienmēr. Pirms dziedu, noskaitu Tēvreizi un eju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.