Foto: Timolina/Shutterstock

Vista ar maltās gaļas, aknu un sirds pildījumu 0

Sastāvdaļas
• 2 kg vistas
• 300 g vistas maltās gaļas
• 100 g vistu aknu
• 100 g vistu siržu
• pipari
• sāls
• naža gals muskatrieksta

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas maltajai gaļai pievieno nelielos gabaliņos sagrieztas sirdis un aknas (ja garšo, var pievienot arī vistu māgas), pieber piparus, sāli, pierīvē naža galu muskatrieksta, samaisa un pilda vistā, kurai iepriekš zem ādas iepildīts sviesta, ķiploku un diļļu maisījums.

Ja negribas pēc cepšanas mazgāt pannu, pirms tam tajā ieklāj foliju un tad liek vistu. Lai cepot putnu nepierautu pie folijas, vistas ādu noziež ar sviestu. Cep 180 grādos 2–2,3 stundas. Var cept zemākā temperatūrā, piemēram, 150 °C, trīs stundas.

CITI ŠOBRĪD LASA

!!! Jo zemākā temperatūrā cep vistas cepeti, jo gaļa būs sulīgāka.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.