
Vistas buljona zupa ar Kazdangas zaļumu sieru 0
Sastāvdaļas: 100 g Kazdangas siera, 300 g vistas buljona, 30 g cukini, 30 g selerijas saknes, 30 g burkānu, ingvers.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Vērsis – pazemība, Jaunava – uzticība: mācība, kas šajā dzīvē tev jāapgūst, lai būtu laimīgs
Kā sadedzināt savu “riepiņu” 4 nedēļu laikā: 7 veselīgas uzkodas
Cik bieži patiesībā jāmazgā mati: kļūda, ko pieļauj daudzi
Uzvāra buljonu, tajā liek kubiņos sagrieztus dārzeņus. Kad dārzeņi gatavi, pievieno siera gabaliņus, dekorē ar zaļumiem.
SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.