Vistas buljona zupa ar Kazdangas zaļumu sieru 0
Sastāvdaļas: 100 g Kazdangas siera, 300 g vistas buljona, 30 g cukini, 30 g selerijas saknes, 30 g burkānu, ingvers.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem
7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
142
Uzvāra buljonu, tajā liek kubiņos sagrieztus dārzeņus. Kad dārzeņi gatavi, pievieno siera gabaliņus, dekorē ar zaļumiem.
SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.