
Fotošāviņš no Tv24Riga
Vistas fileja jogurta mērcē 0
Vistas fileju sagriez strēmelītēs, pārber ar sāli un pipariem, apviļā linsēklās, uz vidējas liesmas apcep pannā. Kad apcepts pievieno mazliet ūdeni, medu, atļauj vēl 3 min pacepties un pievieno jogurtu ar paprikas pulveri un kariju. Kad vistas fileja ir gatavas ar mērcīti, liec galdā!
Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai
1
Latvija uz finanšu kraha robežas: budžeta deficīts tuvojas 2 miljardiem – draud nodokļu celšana un tēriņu samazinājumi
“Kas notiek? Četras kontrolieres “ielenc” jaunu sievieti un liek maksāt sodu, bet bomzim pat biļeti nepaprasa!” rīdziniece sašutusi
