Foto-Valdis Semjonovs

Vistas filejas rullītis ar ķiploku–spinātu pildījumu
 0

Sastāvdaļas (1 cilvēkam) – vistas fileja, 4 bekona šķēles, 30 g spinātu, tomāts, kartupeļi, piens, sviests, ķiploki, eļļa, pētersīļi, garšvielas vistas gaļai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Kokteilis
FOTO. Pagājis tikai gads…Jurģis Liepnieks pēc sievas pāragrās nāves iziet sabiedrībā ar jaunu mīļoto, bet slēpj ko ļoti svarīgu 31
VIDEO. Putins gandrīz zaudēja pamatu zem kājām: karavīra brāļameita tiešajā ēterā pasaka daudz par daudz
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju izklapē, uzbārsta nedaudz sāls un garšvielas vistas gaļai, liek spinātus, kas apcepti nelielā eļļas daudzumā ar ķiplokiem. Fileju satin rullītī, apkārt aptin bekona šķēles, sastiprina ar koka irbulīšiem. Cep cepeškrāsnī 12 – 15 minūtes 200 grādu temperatūrā. Uz vienas pannas ar rullīšiem liek tomātu, kuram nogriež cepurīti un iepilda garšaugu masu, kas pagatavota, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.

No kartupeļiem, piena un sviesta pagatavo tradicionālo kartupeļu biezeni, klāt piespiežot ķiploku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.