Vistas filejas salāti ar plūmēm un riekstiem 0

Sastāvdaļas – 300 g vistas filejas, 150 g žāvētu plūmju bez kauliņiem, 100 g valriekstu, majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera 2
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. Kārtējais “Ecolines” “pašnāvnieks” uz ceļa: autobusa šoferi neprot vairs braukt vai bailēs dzenas kā dulli, lai izvairītos no soda?
Kokteilis
Vienmēr gatavi palīdzēt: 5 gādīgākās zodiaka zīmes, kurām patiesi rūp citi
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju novāra ūdenī līdz gatavībai (apmēram 20 minūtes no vārīšanās sākuma). Atdzesē.

Vārīto fileju sagriež mazos gabaliņos.

Plūmes nomazgā un sagriež plānās strēmelītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Valriekstus sablenderē vai sasmalcina ar nazi, bet ne pulverī.

Bļodā samaisa fileju, riekstus un plūmes. Pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa.

Pilda porciju trauciņos.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.