Vistas gaļas mafini ar sieru 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, glāze sarīvēta siera, 1/4 glāzes mērce “Ranch”, 1/2 glāzes miltu, 1/2 glāzes piena, 2 olas, zaļumi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
Veselam
Centies zaudēt svaru, bet nesanāk? Iespējams, tavam organismam trūkst šo 6 vitamīnu, kas var būtiski ietekmēt vielmaiņas darbību
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju novāra, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.

Vienā traukā viendabīgā masā samaisa pienu, mērci “Ranch”, miltus un olas. Zaļumus smalki sagriež. Sieru sarīvē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaisa kopā vistas filejas gabaliņus ar sieru, zaļumiem un piena-olu maisījumu (daļu maisījuma atstāj atsevišķi), rūpīgi izmaisa. Masai jābūt biezai kā salātiem.

Kēksiņu formiņas viegli izkaisa ar miltiem. Ar karoti liek iekšā gaļas pildījumu, pārlej ar atlikušo piena-olu maisījumu.

Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 minūtes.

Vēl siltus pārkaisa ar atlikušajiem zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.