Foto-vk.com

Vistas rulete ar persikiem 0

Gaļas ruletes ar mocarellas sieru izdodas garšīgas un sulīgas. Taču ar persiku tās sanāk fantastiskas – neticami maigas, gardas un skaistas.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – vistas fileja, 40 g mocarellas siera, 2 konservēti persiki, pustējkarote sāls, 1 ēdamkarote augu eļļas, pāris šķipsniņas itālu garšvielu, 2 timiāna zariņi.

Pagatavošana.

Vispirms sagatavo pamata produktus – gaļu, pāris persiku pusīšu, mocarellas gabaliņu, eļļu. Vēlams izmantot kārtīgu filejas gabalu (350–400 g).

CITI ŠOBRĪD LASA

Fileju ar asu nazi pārgriež gareniski uz pusēm, katru atsevišķi ietin pārtikas plēvē un no abām pusēm viegli izklapē.

Fileju izklāj, pasāla, pārkaisa ar itāļu garšvielām, pa virsu uzkaisa sarīvētu mocarellu. Viegli piespiež, lai nejuktu laukā.

Persikus sagriež šķēlītēs un liek virsū uz sarīvētā siera. Fileju uzmanīgi sarullē, pārsien ar diegu.

Cepamo formu ietauko ar eļļu, liek satītās filejas, ar otiņu tās nosmērē ar eļļu. Virsū katrai uzliek sausu timiāna zariņu.

Ruletes cep 180 – 190 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 20–25 minūtes.

Visgardākās šīs ruletes ir uzreiz pēc cepšanas – vēl karstas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.