Foto-vk.com

Vistas veltnīši ar kūpinātu sieru 0

Sastāvdaļas – vistas fileja, plānas bekona šķēlītes, kūpināts siers.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Čivļi kopā ar čangaļiem… Labdien!” Lembergu pamatīgi samulsinājis Saeimas plāns saistībā ar Alūksni
Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcei – 2 krustnagliņas, 6–7 piparu graudiņi, 2 ēdamkarotes kečupa, 4 ēdamkarotes sojas mērces.

Pagatavošana.

Vistas fileju viegli izklapē. Sieru sagriež 1 cm biezos stienīšos. Uz filejas liek siera stienīti un ietin iekšā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ņem trīs bekona šķēlītes, izklāj uz galda citu nedaudz virs citas un tajās ietin filejas rullīti ar sieru. Veltnīšus cieši sarindo cepamajā traukā.

Sagatavo mērci. Krustnagliņas un piparus sasmalcina piestiņā vai sablendē, pievieno kečupu un sojas mērci, visu kārtīgi samaisa.

Ar šo mērcīti dāsni pārsmērē visus veltnīšus un cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. Sāls nav nepieciešams, jo bekons un siers ir jau diezgan sāļš. Formu ietaukot nevajag, jo bekona šķēles dos nepieciešamos taukus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.