Foto-vk.com

Vistas veltnīši ar kūpinātu sieru 0

Sastāvdaļas – vistas fileja, plānas bekona šķēlītes, kūpināts siers.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcei – 2 krustnagliņas, 6–7 piparu graudiņi, 2 ēdamkarotes kečupa, 4 ēdamkarotes sojas mērces.

Pagatavošana.

Vistas fileju viegli izklapē. Sieru sagriež 1 cm biezos stienīšos. Uz filejas liek siera stienīti un ietin iekšā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ņem trīs bekona šķēlītes, izklāj uz galda citu nedaudz virs citas un tajās ietin filejas rullīti ar sieru. Veltnīšus cieši sarindo cepamajā traukā.

Sagatavo mērci. Krustnagliņas un piparus sasmalcina piestiņā vai sablendē, pievieno kečupu un sojas mērci, visu kārtīgi samaisa.

Ar šo mērcīti dāsni pārsmērē visus veltnīšus un cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. Sāls nav nepieciešams, jo bekons un siers ir jau diezgan sāļš. Formu ietaukot nevajag, jo bekona šķēles dos nepieciešamos taukus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.