Foto-vk.com

Vistas žuljēns gatavajos groziņos 0

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma (20%), 2 ēdamkarotes miltu. Nepieciešami gatavie groziņi pildīšanai – daudzums pēc vēlmēm.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes 3
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un pannā apcep, līdz iztvaiko liekais šķidrums.

Pannā pievieno saldo krējumu un lēnām iemaisa miltus, lai viss virums sabiezē.

Gatavo masu sapilda groziņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Groziņus liek uz cepešpannas, kura ir izklāta ar cepamo papīru. Groziņus pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep 180 grādu karstumā 10 – 15 minūtes, kamēr izveidojas garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.