Foto-vk.com

Vistas žuljēns gatavajos groziņos 0

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma (20%), 2 ēdamkarotes miltu. Nepieciešami gatavie groziņi pildīšanai – daudzums pēc vēlmēm.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un pannā apcep, līdz iztvaiko liekais šķidrums.

Pannā pievieno saldo krējumu un lēnām iemaisa miltus, lai viss virums sabiezē.

Gatavo masu sapilda groziņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Groziņus liek uz cepešpannas, kura ir izklāta ar cepamo papīru. Groziņus pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep 180 grādu karstumā 10 – 15 minūtes, kamēr izveidojas garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.