Vistu akniņas, ceptas ar āboliem 0

Vistu aknas ļoti labi sader ar āboliem, tikai vēlams izmantot skābus vai saldenskābus ābolus. Piedevās var izmantot rīsus vai kartupeļus.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g vistu aknas, 400 g ābolu, 2 vidēji sīpoli, augu eļļa, sāls.

Pagatavošana.

Sīpolus sagriež pusriņķos. Aknas sagriež nelielos gabaliņos. Ābolus nomizo, izņem serdi un sarīvē uz vidējas rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā augu eļļā apcep sīpolus, pievieno aknas un cep 5 minūtes.

Pievieno ābolus, nedaudz uzkaisa sāli un visu cep 10 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.