Foto – Shutterstock

Vistu aknu pastēte ar āboliem 0

Sastāvdaļas
• 600 g vistu aknu
• 200 g saldā krējuma
• 2 avokado
• 2 skābi āboli
• 1 liels sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• 1,5 ēdamkarotes konjaka
• 1 tējkarote Vusteršīras mērces
• citrons
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
12 lietas, kas tev piederēja 90. gados, bet tagad ir bagātības vērtas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistu aknas sagriež sīkāk. Sīpolu, ābolus nomizo un sasmalcina. Pannā nedaudz apcep akniņas, pievieno sīpolu, ābolu, izspiestus ķiplokus, Vusteršīras mērci, piparus un sāli. Cep. Kad aknas gatavas, iemaisa konjaku un saldo krējumu, vēl pacep dažas minūtes. Sablendē. Masu ievieto lēzenā traukā un atdzesē. Tad pārklāj ar plāni sagrieztu avokado un apslaka ar citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.