Foto-cookorama.net

Vistu spārniņi piparmētru – jogurta marinādē 0

Sastāvdaļas – 7 vistu spārniņi, sāls, 0,75 glāzes jogurta, piparmētras, 2 ķiploka daiviņas, kanēlis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Asinsspiediens atkal uzkāpis? Noteikti apēdi kādu no šiem 9 produktiem – no tiem noteikti jāizvairās
Elle uz zemes: virs Eiropas nostiprinājies nāvējošs karstuma kupols. Kā tas ietekmēs laikapstākļus?
Kokteilis
Vīrieši ir kā traki pēc sievietēm, kuras bez aizķeršanās var atbildēt uz šiem 6 jautājumiem 1
Lasīt citas ziņas

Vistu spārniņus nomazgā, nosusina un kārtīgi ierīvē ar sāli. Ieliek aukstā vietā uz pusstundu.

Gatavo marinādi. Nomazgā un smalki sagriež piparmētras, sasmalcina ķiploku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodā liek piparmētras, ķiploku, pievieno kanēli un pārlej ar jogurtu. Samaisa.

Marinādē liek vistu spārniņus, samaisa un visu liek vēsumā uz stundu.

Pēc tam spārniņus liek pārtikas plēvē, aizsien galus un cep 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes. Pēc tam plēvi atver vaļā vai noņem pavisam nost, temperatūru palielina līdz 200 – 210 grādiem un 10 – 15 minūtes spārniņus apbrūnina.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.