Foto: Gkrphoto/Shutterstock

WOK ar rīsu nūdelēm un sēnēm 0

Sastāvdaļas
• 400 g saldētu dārzeņu maisījuma
• 250 g šampinjonu
• 250 g vistas filejas
• 200 ml saldās čili WOK mērces
• 250 g rīsu nūdeļu
• 2,5 ēdamkarotes augu eļļas
• ēdamkarote sezama sēklu
• tējkarote sāls
• ¼ tējkarotes malta čili

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Letāla avārija pie Strenčiem: pa šosejas malu izsvaidītas darba mantas – ķivere, slota, lāpsta un mērinstrumenti
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, vistas gaļu plānās strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu, uz lielas uguns apcep vistas gaļu, pieliek dārzeņus un šampinjonus, nepārtraukti maisot, apcep 3–4 minūtes. Pievieno sāli, čili, sezama sēkliņas un pārlej ar mērci un samaisa.

Verdošā ūdenī pagatavo rīsu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.