Foto – Anda Krauze

Wolmar pica 
 0

SASTĀVDAĻAS Picas mīkla – 350 g, picas mērce, siers, cepta vistas fileja, marinēti šampinjoni, konservēti artišoki, ķiršu tomāti, “Pik-nic” siers, svaigi pētersīļi, garšviela picām, olīveļļa.


Reklāma
Reklāma
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mīklu izveltnē. “Pic-nic” sieru sagriež plānās strēmelēs un ierullē picas malās. Pamatni apsmērē ar picas mērci. Virsū liek daļu no picas siera, ceptu vistas fileju, marinētus šampinjonus un artišokus. Pievieno ķiršu tomātiņu pusītes. Liek virsū atlikušo sieru, pārkaisa ar picas garšvielām. Cep 250 – 300 grādos apmēram 5 minūtes. Pildīto malu nosmērē ar olīveļļu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.