Foto – Anda Krauze

Wolmar pica 
 0

SASTĀVDAĻAS Picas mīkla – 350 g, picas mērce, siers, cepta vistas fileja, marinēti šampinjoni, konservēti artišoki, ķiršu tomāti, “Pik-nic” siers, svaigi pētersīļi, garšviela picām, olīveļļa.


Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
Kurā gultas pusē tu guli? Izrādās, ka tas var daudz pastāstīt par tavu personību
RAKSTA REDAKTORS
“Gribēju nopirkt mazbērniem, bet apstulbu par cenu” – Dace vīlusies šī gada zemeņu cenā, bet vai tā tiešām ir augsta?
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mīklu izveltnē. “Pic-nic” sieru sagriež plānās strēmelēs un ierullē picas malās. Pamatni apsmērē ar picas mērci. Virsū liek daļu no picas siera, ceptu vistas fileju, marinētus šampinjonus un artišokus. Pievieno ķiršu tomātiņu pusītes. Liek virsū atlikušo sieru, pārkaisa ar picas garšvielām. Cep 250 – 300 grādos apmēram 5 minūtes. Pildīto malu nosmērē ar olīveļļu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.