Foto-iamcook

Zaļie salāti ar garnelēm 0

Sastāvdaļas – 200 g saldētu garneļu, salātlapas, 2 olas.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Oskara Zeizas piekautās sievietes stāsts: “Es kliedzu un cerēju, ka kaimiņi sadzirdēs”
Izdedzinās caurumu tavā kabatā: 10 BMW modeļi, kurus nevajadzētu pirkt 15
Kokteilis
VIDEO. Badošanās, medikamenti un alkohols noved pašmāju estrādes zvaigzni līdz noģībšanai un slimnīcai
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcei – 100 g olīveļļas, tējkarote sinepes, tējkarote citrona sulas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Salātlapas rūpīgi nomazgā, nosusina, sagriež plānās strēmelēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garneles atlaidina istabas temperatūrā, liek verdošā viegli sālītā ūdenī un vāra 3 – 5 minūtes. Pēc tam ieliek caurdurī, atdzesē, noloba un pārgriež uz pusēm.

Olas cieti novāra un sagriež nelielos gabaliņos.

Bļodiņā olīveļļu samaisa ar citrona sulu, pievieno sinepes, sāli un piparus. Visu sakuļ ar putu slotiņu.

Traukā savieno salātus, garneles un olas, samaisa. Pārlej mērcīti un vēlreiz visu samaisa.

Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.