Zaļo vīnogu ievārījums 0

Sastāvdaļas
(1 litrs ievārījuma; 25 minūtes)
• 1 kg vīnogu (bez kauliņiem)
• 60 ml svaigi spiestas citrona sulas
• 500 g Dansukker ievārījuma cukura
• 0,5 g malta kardamona

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas noskalo un sadala sīkākos gabaliņos. Pievieno pārējās sastāvdaļas un uzvāra 5–6 minūtes. Nosmeļ putas un viegli apmaisa. Var atstāt dažus ogu gabaliņus veselus. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.