Zaļo vīnogu ievārījums 0

Sastāvdaļas
(1 litrs ievārījuma; 25 minūtes)
• 1 kg vīnogu (bez kauliņiem)
• 60 ml svaigi spiestas citrona sulas
• 500 g Dansukker ievārījuma cukura
• 0,5 g malta kardamona

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Neizslēdzu, ka tiks ierosināta lieta par novešanu līdz pašnāvībai.” Anna Sedokova tikusi intervēta saistībā ar Jāņa Timmas aiziešanu mūžībā 25
Kokteilis
Slinks vīrietis ir nopietna problēma ģimenē… 5 slinkākās zodiaka zīmes vīriešu vidū
“Diemžēl tā ir taisnība…” Pāragri mūžībā devies “Oranžās brīvdienas” solists Ints Ķergalvis jeb Speiss
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas noskalo un sadala sīkākos gabaliņos. Pievieno pārējās sastāvdaļas un uzvāra 5–6 minūtes. Nosmeļ putas un viegli apmaisa. Var atstāt dažus ogu gabaliņus veselus. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.