Zaļo vīnogu ievārījums 0

Sastāvdaļas
(1 litrs ievārījuma; 25 minūtes)
• 1 kg vīnogu (bez kauliņiem)
• 60 ml svaigi spiestas citrona sulas
• 500 g Dansukker ievārījuma cukura
• 0,5 g malta kardamona

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas noskalo un sadala sīkākos gabaliņos. Pievieno pārējās sastāvdaļas un uzvāra 5–6 minūtes. Nosmeļ putas un viegli apmaisa. Var atstāt dažus ogu gabaliņus veselus. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.