 
            Foto – Anda Krauze
    Zandarta fileja ar zirņu biezenīti 0
Sastāvdaļas – zaļie zirnīši, zandarts, saldkrējuma sviests, sāls.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
                            
                            
                                                Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
                            
                            
                                                Tas var maksāt ļoti dārgi: mehāniķis atklāj 5 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu darīt automātiskās pārnesumkārbas automašīnu īpašniekiem
                            
                            Zirņu biezeņa pagatavošana – zaļos zirņus noblanšē, tiem klāt pieber nedaudz sāls, tad zirnīšus izspiež cauri sietam. Procesu atkārto tik daudz reižu, līdz masa iegūst krēmīgu konsistenci.
Zandartu cep uz karstas pannas saldkrējuma sviestā (20 g). Kad zandarts izcepts, to dekorē ar foreles ikriem, tīģergarnelēm un sausajām jūras zālēm.
 
                 
                 
                
                             
                
                                 
                
                                 
                
                             
                
                                 
                
                             
                
                                


