Foto – Anda Krauze
Zandarta fileja ar zirņu biezenīti 0
Sastāvdaļas – zaļie zirnīši, zandarts, saldkrējuma sviests, sāls.
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
VIP galdiņš paliek tukšs: Putina partneris demonstratīvi atsakās no viņa piedāvājuma, Kremlis spiests taisnoties
Zirņu biezeņa pagatavošana – zaļos zirņus noblanšē, tiem klāt pieber nedaudz sāls, tad zirnīšus izspiež cauri sietam. Procesu atkārto tik daudz reižu, līdz masa iegūst krēmīgu konsistenci.
Zandartu cep uz karstas pannas saldkrējuma sviestā (20 g). Kad zandarts izcepts, to dekorē ar foreles ikriem, tīģergarnelēm un sausajām jūras zālēm.



