Foto – Anda Krauze

Zandarta fileja ar zirņu biezenīti 0

Sastāvdaļas – zaļie zirnīši, zandarts, saldkrējuma sviests, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
TV24
“Mūs Latvijā tin ap pirkstu, un jūs neko nedarāt!” Aivis Ceriņš tiešraidē pārmet Ministru prezidentes parlamentārajai sekretārei 12
RAKSTA REDAKTORS
Brīvdienās lej pilnu bāku! Degvielas tirgotāji sarūpējuši īpaši patīkamus cenu pārsteigumus – kur būs vislētāk?
Lasīt citas ziņas

Zirņu biezeņa pagatavošana – zaļos zirņus noblanšē, tiem klāt pieber nedaudz sāls, tad zirnīšus izspiež cauri sietam. Procesu atkārto tik daudz reižu, līdz masa iegūst krēmīgu konsistenci.

Zandartu cep uz karstas pannas saldkrējuma sviestā (20 g). Kad zandarts izcepts, to dekorē ar foreles ikriem, tīģergarnelēm un sausajām jūras zālēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.