Foto-Shutterstock

Želeja no kefīra 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes cukura, puscitrona rīvēta miziņa, 2 ēdamkarotes želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, pēc tam ūdens peldē silda, kamēr želatīns ir pilnībā izkusis.

Kefīram pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un siltu izkausētu želatīnu.

Visu rūpīgi samaisa un pilda trauciņos.

Liek ledusskapī, kamēr sastingst.

Rotā pēc vēlmēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.