Foto-Shutterstock
Želeja no kefīra 0
Sastāvdaļas – 2 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes cukura, puscitrona rīvēta miziņa, 2 ēdamkarotes želatīna.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
“Pie suņiem ierados 3 stundas pēc viņu nošaušanas, stingumam vēl nevajadzēja būt…” Modris dalās ar mulsinošiem faktiem
16
Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, pēc tam ūdens peldē silda, kamēr želatīns ir pilnībā izkusis.
Kefīram pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un siltu izkausētu želatīnu.
Visu rūpīgi samaisa un pilda trauciņos.
Liek ledusskapī, kamēr sastingst.
Rotā pēc vēlmēm.



