
Foto-Shutterstock
Želeja no kefīra 0
Sastāvdaļas – 2 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes cukura, puscitrona rīvēta miziņa, 2 ēdamkarotes želatīna.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Aknas teiks paldies! 7 pārtikas produkti, kas var ievērojami uzlabot to darbību
Rajevskis iezīmē biedējošu ainu: “40% Latvijas iedzīvotāju nesaprot, kas ir procenti!”
1
Piektdiena, 13.datums. Ir viena zodiaka zīme, kurai īpaši jāuzmanās, bet arī viena, kurai šī ir īsta veiksmes diena
Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, pēc tam ūdens peldē silda, kamēr želatīns ir pilnībā izkusis.
Kefīram pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un siltu izkausētu želatīnu.
Visu rūpīgi samaisa un pilda trauciņos.
Liek ledusskapī, kamēr sastingst.
Rotā pēc vēlmēm.