Foto – Bonappetit.lv

Zemenes ar krējuma debesmannu 0

Pagatavošana
Želatīnu pārliet ar ūdeni un uzbriedināt. Krējumu sajaukt ar jogurtu, citrona sulu, 50g pūdercukura un vaniļas cukuru. Želatīnu izkausēt uz lēnas uguns un sajaukt ar divām ēdamkarotēm krējuma masas un tad iejaukt pārējā krējuma masā. Ielikt ledusskapī un 5-10 min lai sāk želēties.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus saputot stingrās putās ar 2 ēd.k pūdercukura. Saputot saldo krējumu.

Kad krējuma masa sāks želēties, viņai piejaukt klāt vispirms saldo krējumu, pēc tam olu baltumus. Zemenes sasmalcināt blenderī ar 2 ēd.k pūdercukura un salikt trauciņos. Pa virsu salikt debesmannas bumbiņas un dekorēt to visu ar šokolādes sīrupu vai arī ar izkausētu ūdens peldē šokolādi.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.