Foto – Bonappetit.lv

Zemenes ar krējuma debesmannu 0

Pagatavošana
Želatīnu pārliet ar ūdeni un uzbriedināt. Krējumu sajaukt ar jogurtu, citrona sulu, 50g pūdercukura un vaniļas cukuru. Želatīnu izkausēt uz lēnas uguns un sajaukt ar divām ēdamkarotēm krējuma masas un tad iejaukt pārējā krējuma masā. Ielikt ledusskapī un 5-10 min lai sāk želēties.

Reklāma
Reklāma
“Neatbraucām šeit vergot!” Ukrainas strādnieki atklāj patiesību par zemeņu lasīšanas fermu aizkulisēm 127
Kokteilis
Kā kaķis un suns! Šie zodiaka zīmju pāri nekad nespēs atrast kopīgu valodu
Katrs ceturtais pacients ar plaušu vēzi – RAKUS ārsti brīdina par satraucošu statistiku 19
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus saputot stingrās putās ar 2 ēd.k pūdercukura. Saputot saldo krējumu.

Kad krējuma masa sāks želēties, viņai piejaukt klāt vispirms saldo krējumu, pēc tam olu baltumus. Zemenes sasmalcināt blenderī ar 2 ēd.k pūdercukura un salikt trauciņos. Pa virsu salikt debesmannas bumbiņas un dekorēt to visu ar šokolādes sīrupu vai arī ar izkausētu ūdens peldē šokolādi.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.