Foto – Shutterstock.com

Zemeņu gaisa rausis 0

Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 1,5 glāzes cukura, 12 olu baltumi, pūdercukurs.
Zemenes saberž ar cukuru. Pievieno saputotus olu baltumus, sajauc. Masu liek dziļā ugunsizturīgā traukā, kas iepriekš izsmērēts ar sviestu un izkaisīts ar miltiem. Liek cepties cepeškrāsnī, kamēr virsma paceļas un kļūst brūngana.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.