Foto-Fotolia

Zemeņu novārījums ar niedru cukuru 0

Sastāvdaļas
• 1 kg zemeņu
• 600 ml ūdens
• 600 g niedru cukura Demerara (uz 1 l izkāsta šķidruma)

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas noskalo un liek katliņā. Pielej ūdeni, uzliek vāku un vāra 5 minūtes. Tad zemenes saspaida un vāra vēl 5 minūtes. Ļauj šķidrumam iztecēt caur filtru.
Katliņu izskalo, jo tajā var būt zemeņu sēkliņas. Zemeņu novārījumu lej katliņā un vēlreiz uzvāra, tad iemaisa cukuru un vāra vēl 2 minūtes. Pilda karstās, tīrās pudelēs, aizvāko, un kādu laiku to var uzglabāt ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.