Foto-Fotolia

Zemeņu novārījums ar niedru cukuru 0

Sastāvdaļas
• 1 kg zemeņu
• 600 ml ūdens
• 600 g niedru cukura Demerara (uz 1 l izkāsta šķidruma)

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TESTS. Vai spēj atpazīt koku pēc lapas? Paši attapīgākie iegūs vismaz 8 no 10 punktiem
Šodien ir, rīt nav! 5 zodiaka zīmes, kuras ļoti slikti pārvalda savas finanses
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas noskalo un liek katliņā. Pielej ūdeni, uzliek vāku un vāra 5 minūtes. Tad zemenes saspaida un vāra vēl 5 minūtes. Ļauj šķidrumam iztecēt caur filtru.
Katliņu izskalo, jo tajā var būt zemeņu sēkliņas. Zemeņu novārījumu lej katliņā un vēlreiz uzvāra, tad iemaisa cukuru un vāra vēl 2 minūtes. Pilda karstās, tīrās pudelēs, aizvāko, un kādu laiku to var uzglabāt ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.