Foto – ivona.bigmir.net

Zemeņu vareņiki 1

Sastāvdaļas:

3 glāzes miltu

1 ola

1 tējkarote sāls

2/3 glāzes ūdens

600 g zemeņu

3 ēdamkarotes cukura

1 ēdamkarote cietes

Nomazgā ogas, noņem lapiņas. Pārkaisa ar cukuru un cieti, liek uz 25-30 minūtēm aukstumā.

Reklāma
Reklāma
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
Japāņu “Vangas” paredzējums, iespējams, piepildīsies jau 5. jūlijā. Āzijā tam gatavojas ar lielām bažām 7
Lasīt citas ziņas

Miltus samaisa ar sāli, ielej ledaini aukstu ūdeni un samaisa. Noliek mīklu uz 30-40 minūtēm nostāvēties. Ar miltiem apkaisītā virsmā klāj mīklu un ar glāzi veido apaļas formiņas.

Vidū liek zemenes, maliņas salipina. Kad visi vareņiki salipināti, liek tos vārošā ūdenī un ņem ārā piecas minūtes pēc uzpeldēšanas.

Pasniedz ar krējumu saldkrējuma sviestu.

Recepte no ivona.bigmir.net

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.