Foto: Aija Geida

Ziedkāposta–ķirbja maisījums 0

Sastāvdaļas
• neliels ziedkāposts
• 250 g ķirbja
• 2 cukīni
• kālis
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• tējkarote kaltēta timiāna
• pustējkarote asās paprikas pulvera
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Ja par šo runāsim, draud sods 5000 eiro apmērā, tāpēc visi klusē!” “Bite Latvija” darbinieks sūdzas par apstākļiem, uzņēmums atbild 56
Duncis Putina mugurā: situācija Krievijā pēdējo dienu laikā ir strauji mainījusies
Veselam
bieža kafijas dzeršana ietekmē zarnas? Jauni pētījumu rezultāti 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ziedkāpostu nomazgā, nosusina un sadala rozetēs. Ķirbi nomizo un sagriež palielos kubos. Cukīni sagriež šķēlītēs, kāli – mazos kubiņos. Visus dārzeņus saber lielā bļodā, pārlej ar eļļu, pārkaisa garšvielas un sāli, samaisa. Liek veidnē, pārklāj ar foliju un cep 190 grādos 30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.