Foto: Aija Geida

Ziedkāposta–ķirbja maisījums 0

Sastāvdaļas
• neliels ziedkāposts
• 250 g ķirbja
• 2 cukīni
• kālis
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• tējkarote kaltēta timiāna
• pustējkarote asās paprikas pulvera
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ziedkāpostu nomazgā, nosusina un sadala rozetēs. Ķirbi nomizo un sagriež palielos kubos. Cukīni sagriež šķēlītēs, kāli – mazos kubiņos. Visus dārzeņus saber lielā bļodā, pārlej ar eļļu, pārkaisa garšvielas un sāli, samaisa. Liek veidnē, pārklāj ar foliju un cep 190 grādos 30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.