Foto: Aija Geida

Ziedkāposta–ķirbja maisījums 0

Sastāvdaļas
• neliels ziedkāposts
• 250 g ķirbja
• 2 cukīni
• kālis
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• tējkarote kaltēta timiāna
• pustējkarote asās paprikas pulvera
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Uzmanies! 7 brīdinājuma zīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Veselam
Eksperti brīdina: šie 7 populārie brokastu ēdieni nodara vairāk ļauna nekā laba
Kokteilis
“Negribas ticēt, ka labs mūziķis var kļūt riebīgs…” Operdziedātāja Vaice “atspēlējas” Mielavam par “šķībo dziedāšanu”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ziedkāpostu nomazgā, nosusina un sadala rozetēs. Ķirbi nomizo un sagriež palielos kubos. Cukīni sagriež šķēlītēs, kāli – mazos kubiņos. Visus dārzeņus saber lielā bļodā, pārlej ar eļļu, pārkaisa garšvielas un sāli, samaisa. Liek veidnē, pārklāj ar foliju un cep 190 grādos 30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.