Foto – Bonappetit.lv

Ziemassvētku deserts ar mandarīniem un piparkūkām 1

Pagatavošana

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu 1
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Lasīt citas ziņas

Mandarīnus nomizot un sagriezt ripiņās. Piparkūkas sasmalcināt drupačās. To ātri var izdarīt ar blendera palīdzību. Krējumu sajaukt ar pūdercukuru un vaniļas cukuru.
Gar deserta trauciņu malām izkārtot mandarīnu šķēlītes. Glāzē iebērt piparkūku drupačas un piepildīt ar krējuma krēmu. Pa vidu ielikt pa 2 ēd.k. rīvētas zemenes vai zemeņu ievārījumu. Pārkaisīt ar atlikušām piparkūku drupačām.
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.