Publicitātes foto

Ziemassvētku pica eglītes formā 0

Strauji tuvojas gada nogale, kas saistās ar gada skaistākajiem svētkiem. Ziemassvētkos nereti vienuviet sapulcējas visa saime, un bagātīgi klāts galds ir neatņemama šī priekpilnā notikuma sastāvdaļa. Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna “Pica Rīga” pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu – noteikti izbaudīs mazās atvases!

Reklāma
Reklāma
“Es tikko paķēru šoku “Maximā”! Tikko vēl bija 30 centi!” Pircēju nepatīkami pārsteigušas cenas populārajā veikalā
Skandāls Krievijas televīzijā: Skabejeva krīt histērijā, kad viens no ekspertiem tiešraidē atklāj patiesību par notikumiem Ukrainā
Kokteilis
5 latvieši, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu, bet nākotnē varētu kļūt par miljonāriem – par dažiem no viņiem jau būsiet dzirdējuši 28
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
Picas mīkla 130 g
Bazilika pesto 100 g
Parmezāna siers 50 g
Paprika 50 g
Ananass 12 konservēti gabaliņi
Ķirštomāti 5 gb
Spināti 5 lapiņas
Kukurūza 50 g
BBQ 30 g

Pagatavošana
Izrullē mīklu, ar brīvu roku izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu – ar BBQ mērci. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek krāsnī cepties 300 grādos uz 4 – 5 minūtēm. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.