Zivju bumbiņas – mazas mini kotletītes 0
Sastāvdaļas
• 500 g mencas vai reņģu
• 600 g vārītu kartupeļu
• 2 olas
• 1 ēdamkarote sviesta
• pipari
• sāls
• eļļa cepšanai
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
30
Notriektā tautumeita
6
Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku, gaļu saspaida. Sajauc ar vārītiem sastampātiem kartupeļiem, pievieno olas, izkausētu sviestu, sāli un piparus. Sajauc viendabīgā masā un veido bumbiņas. Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot.