Foto – Ilze Pētersone

Zivju piena zupa ar kūpinātu mencu 0

No dažādām zivīm uzvāra zivju buljonu.

Buljonā līdz gatavībai novāra 8 nelielus jaunos kartupeļus, 8 burkānus, divas saujas zirņu pākšu vai lobītus zirņus, izņem no šķidruma un sagriež.

Reklāma
Reklāma
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Viņš bija nobadināts, jo viņa barošana prasa laiku… Šokējošs stāsts par notiekošo valsts pansionātā
Lasīt citas ziņas

Zivju buljonu 0,8 l sajauc ar pienu 0,4 l un pavāra pāris minūtes, lai šķidrums nekļūst pelēks. Pievieno pēc garšas sāli, piparus un dilles.

Šķīvī ievieto dārzeņus un aukstus kūpinātas mencas gabaliņus, pa virsu lej karstu buljonu ar pienu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.