Foto – Ilze Pētersone

Zivju piena zupa ar kūpinātu mencu 0

No dažādām zivīm uzvāra zivju buljonu.

Buljonā līdz gatavībai novāra 8 nelielus jaunos kartupeļus, 8 burkānus, divas saujas zirņu pākšu vai lobītus zirņus, izņem no šķidruma un sagriež.

Kokteilis
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
“Sviests, šis viss ir aizgājis par tālu!” Jevgēnijs iebilst pret jaunajiem VUGD likumiem; latvieši aizstāv patriotisma nozīmīgumu 4
Lasīt citas ziņas

Zivju buljonu 0,8 l sajauc ar pienu 0,4 l un pavāra pāris minūtes, lai šķidrums nekļūst pelēks. Pievieno pēc garšas sāli, piparus un dilles.

Šķīvī ievieto dārzeņus un aukstus kūpinātas mencas gabaliņus, pa virsu lej karstu buljonu ar pienu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.