Foto-recepti.kz

Zivju plācenīši 0

Sastāvdaļas – 2 jebkādas zivs filejas gabali, 2 olas, ēdamkarote kartupeļu cietes, pāris sīpolloki, augu eļļa cepšanai, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Var izmantot jebkuru zivs fileju, atbrīvo to no asakas un ādas. Fileju sagriež mazos gabaliņos, pievieno smalki sagrieztus lociņus.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pievieno kartupeļu cieti un kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pievieno olas un visu vēlreiz rūpīgi samaisa.

Uzkarsētā pannā ar karoti veido plācenīšus un uz vidējas uguns zem vāka apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.

Pasniedz ar piedevām (kartupeļi, rīsi utt.) vai vienkārši ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.