Foto-recepti.kz

Zivju plācenīši 0

Sastāvdaļas – 2 jebkādas zivs filejas gabali, 2 olas, ēdamkarote kartupeļu cietes, pāris sīpolloki, augu eļļa cepšanai, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tehniska kļūme atklāj Putina un Sji privāto sarunu: dzirdētais liek aizdomāties 77
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem 133
Lasīt citas ziņas

Var izmantot jebkuru zivs fileju, atbrīvo to no asakas un ādas. Fileju sagriež mazos gabaliņos, pievieno smalki sagrieztus lociņus.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pievieno kartupeļu cieti un kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pievieno olas un visu vēlreiz rūpīgi samaisa.

Uzkarsētā pannā ar karoti veido plācenīšus un uz vidējas uguns zem vāka apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.

Pasniedz ar piedevām (kartupeļi, rīsi utt.) vai vienkārši ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.