Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu
1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta
22
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
Kaislības ap Stambulas konvenciju nerimstas – skolas anketa ar nebināro dzimumu sadusmo deputāti Liepiņu
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Štrunts, ka pašam nav ko ēst.” Mājdzīvnieku saimnieki atklāj, cik sāpīgi sit pa maku vizītes pie vetārstiem
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!



