
Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
Krievija okupētajās teritorijās masveidā konfiscē bijušo iedzīvotāju dzīvokļus un nodod tos krieviem
“Ja nāktu kāds, kas teiktu – nāc līdzi, aizvedīšu pie omes?” Kāda sieviete Viesturdārzā saskārusies ar prātam neaptveramu bezatbildību
FOTO. Tik daudz vienuviet! “Prāta Vētras” Valmieras koncertu apmeklējis iespaidīgs skaits cilvēku
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!