Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu
85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
31
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!