
Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
Šodien vārda dienu svin Guntra, Marianna un Ginters, bet uzvārda dienu – Ločmeļi, Višņakovi, Kūlas, Rumjancevi un Ģērmaņi
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
“34 miljoni eiro nesedz pilnīgi itin neko!” Veselības un sociālās aprūpes darbiniekus neapmierina Finanšu ministrijas lēmums
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!