Zivs sacepums ar sieru – maigs un gards ēdiens tuvinieku vēderiem 0

Sastāvdaļas – 400 g pangasijas filejas (var jebkuru citu zivi pēc izvēles), sīpols, burkāns, 100 g krējuma, ola, 200 g siera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Krievijai tuvojas jauna krīze – no veikalu plauktiem var pazusts iecienīts produkts. Maize turpmāk būs tikai uz taloniem?
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Lasīt citas ziņas

Cepamo formu ietauko, lai burkāni nepiedegtu.

Burkānu sarīvē un plānā kārtiņā izklāj cepamformas apakšā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos. Liek virsū uz burkānu kārtas. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

Sīpolu sagriež riņķos un liek virsū uz zivs.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Atsevišķi sakuļ olu, pievieno to rīvētajam sieram, pieliek klāt krējumu, visu rūpīgi samaisa un liek virsū uz sīpoliem.

Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 – 30 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.