Foto – Fotolia

Kopējais zoroastriskais horoskops 2016. gadam 1

2016. gads visai cilvēcei solās būt brīnišķīgs laiks jaunu, grandiozu nākotnes plānu kaldināšanai. Tomēr nedrīkst aizmirst, ka par iesāktiem darbiem nedrīkst pļāpāt tik ilgi, kamēr tie nesāk pamazām īstenoties.
Šis gads var kļūt par lielisku starta platformu algotiem darbiniekiem – viņi varēs īstenot krietnu daļu savu karjeras un izaugsmes plānu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai 4
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas

Neskatoties uz to, ka Āpsi uzskata par strādīgu dzīvnieku, viņš nekad “nenodzen” sevi līdz spēku izsīkumam, lai panāktu vēlamo. Šīs personības uzskata, ka jāstrādā pamīšus ar pelnītu atpūtu. Ja cilvēks apgūs šīs svarīgās dzīves mācības, pavisam drīz iegūs arī materiālo stabilitāti, nepieliekot pārcilvēcīgu piepūli.

2016. gads pēc zoroastriskā horoskopa būs stabilitātes un materiāla nodrošinājuma gads. Nebūs daudz tādu cilvēku, kuriem pietrūks finanšu līdzekļu, tiesa gan, ar vienu noteikumu: ja ienākumi un izdevumi būs efektīvā līdzsvarā. Neskatoties uz to, ka vairākumam alga nepieaugs, prasības pret dzīvi ievērojami samazināsies, tāpēc būs jūtama finansiāla stabilitāte.

CITI ŠOBRĪD LASA

Daudzi cilvēki 2016. gadā nokārtos savu sadzīvi, radīs mājoklī siltu un mājīgu atmosfēru. Āpši ir lieliski saimnieki, viņi zina, kas nopērkams, bet kur var arī ietaupīt.

Āpši no sirds priecājas par visiem saviem sasniegumiem, un tas ir dabiski, jo visu dzīvē sasniedz pašu spēkiem. 2016. gadā laulāti pāri var domāt par ģimenes pieaugumu, jo Āpsis ir ģimenes pavarda sargātājs.

No otras puses, visa gada garumā cilvēkiem būs jācīnās pret alkatību, skaudību un meliem. Nedrīkst ļaut, lai šīs negatīvās īpašības iegūtu varu pār cilvēka dvēseli un ķermeni, jo sekas var būt nopietnas.

Zoroastriešu horoskopa sastādītāji norāda, ka Āpsim nepatīk skatīties atpakaļ pagātnē, pastāvīgi tajā rakņāties un atcerēties aizgājušos gadus.

Āpsis ir reālists, kas prātīgi izsver pagātnes kļūdas, lai izvairītos no tām nākotnē. Analītiskais prāts palīdz izvairīties no daudzām problēmām un nekāpt divas reizes uz tā paša grābekļa.

2016. gads kļūs par brīnišķīgu iemeslu pārdomāt visu notiekošo, saprast, kur tika pieļauta kļūda, kas izmainījusi visu dzīvi. Sīka analīze palīdzēs tikt galā ar daudzām problēmām un ievirzīt savu dzīvi pozitīvās sliedēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.