Foto-vk.com

Žuljēns groziņos – garda uzkoda svētku galdam 1

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma, 2 ēdamkarotes miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un apcep uz pannas, līdz iztvaiko liekais šķidrums.
Pielej saldo krējumu, samaisa un lēnām pievieno miltus, lai viss sabiezē.
Gatavo pildījumu liek groziņos.
Virsu nokaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī līdz garoziņas izveidošanai (10 – 15 minūtes).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.