Foto-vk.com

Žuljēns groziņos – garda uzkoda svētku galdam 1

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma, 2 ēdamkarotes miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un apcep uz pannas, līdz iztvaiko liekais šķidrums.
Pielej saldo krējumu, samaisa un lēnām pievieno miltus, lai viss sabiezē.
Gatavo pildījumu liek groziņos.
Virsu nokaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī līdz garoziņas izveidošanai (10 – 15 minūtes).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.