Zupa ar frikadelēm un klimpām 0

Sastāvdaļas – 250 g maltas gaļas, 25 g miltu, pāris sausiņu, 3 olas, 3 litri buljona, glāze piena, 1 burkāns, 1/4 tējkarotes muskatrieksta, svaigi zaļumi, augu eļļa, sāls, garšvielas pēc vēlmēm.

Pagatavošana.

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
“Lai pierakstītos uz valsts apmaksātu pakalpojumu, jāveic 53 eiro priekšapmaksa…” Slimnīca skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

Maltajai gaļai pievieno sausiņus, 1 olu, garšvielas, svaigus, sasmalcinātus zaļumus, sāli un visu kārtīgi samīca.

No masas veido mazas bumbiņas, kuras apcep uz sakarsētas pannas. Var arī necept, bet uzreiz vārīt buljonā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veido klimpas. Divām olām atdala dzeltenumus no baltuma. Baltumus ar pienu sakuļ, pievieno miltus, sāli un vēl sakuļ.

Pievieno olu dzeltenumus, mazliet sasmalcinātu zaļumu un atkal visu sakuļ.

Ar divu karošu palīdzību veido klimpas, kuras liek karstajā buljonā un vāra, līdz gatavas.

Zupu pasniedz kopā ar frikadelēm, ja tās tika ceptas atsevišķi. Rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.