Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
26. jūlijs, 2014
Drukāt

Tomātu biezzupa (1)

Foto-edaruFoto-edaru

Sastāvdaļas – 2 ēdamkarotes olīveļļas, 1 sīpols, 3 ķiploka daiviņas, 1 ēdamkarote tomātu pastas, 400 g tomātu savā sulā, baziliks, šķipsniņa sodas (var nelikt), 400 ml piena, 1 tējkarote cukura, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana. Katliņā uzkarsēt olīveļļu. Viegli apcept smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku uz vidējas uguns. Pievienot tomātu pastu un maisot apcept 30 sekundes. Pēc tam pievienot tomātus, baziliku, sāli, piparus.

Visu maisījumu uzvārīt un turpināt vārīt uz mazas uguns 15 minūtes. Zupu sablenderēt.

Mazā bļodiņā samaisīt ēdamkaroti piena ar sodas šķipsniņu, lai neveidotos kunkuļi. Iegūto šķidrumu ieliet zupā, samaisīt, pēc tam pieliet atlikušo pienu. Vēlreiz visu samaisīt un uzvārīt. Uz lēnas uguns turpināt vārīt apmēram 5 minūtes.

Nodegustēt gatavo zupu, pēc vajadzības var pievienot cukuru, sāli un piparus. Pasniegt karstu!

Labu apetīti! Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Paņiemiet google.de; ievadiet vārdu “tomatensuppe” un dabūsiet desmitiem labu receptu. Pofig tā eda ir vajadzīga!

Draugiem Facebook Twitter Google+