Foto – Anda Krauze

Ceptu dārzeņu salāti ar ingvera mērci. Gardi! 0

Iemaisu svaigi spiestā ingvera sulā cukuru, blazametiķi un olīveļļu, piemaļu klāt šķipsniņu melno piparu.

Reklāma
Reklāma
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Baiss atklājums satricina Lielbritāniju: noskaidrots, ka jaunās izlūkdienesta vadītājas vectēvs bijis bēdīgi slavenais “Miesnieks”
Veselam
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Lasīt citas ziņas

Sagriežu plānās sloksnēs baklažānu un cukīni, izmērcēju aukstā ūdenī, uz mirkli iemetu verdošā ūdenī, tad pusi minūtes uz karstas uguns apbrūninu olīveļļā, kam pievienots ķiploks, timiāns un rozmarīns.

Cepeškrāsnī izcepu papriku, nomizoju un sagriežu šķēlēs. Kārtoju uz šķīvja dārzeņus, dekorēju ar piparmētru lapiņām, pārkaisu ar rīvētu sieru, apslaku ar ingvera mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.